Καμίνης: Το 2009 Τσίπρας και Κουβέλης διαμαρτύρονταν για τις προληπτικές προσαγωγές - iefimerida.gr

Καμίνης: Το 2009 Τσίπρας και Κουβέλης διαμαρτύρονταν για τις προληπτικές προσαγωγές

Ο Φώτης Κουβέλης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις σφοδρές αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο μέτρο των προληπτικών προσαγωγών θυμήθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τον σάλο που προκάλεσαν οι προσαγωγές στα Γιαννιτσά, για να μην υπάρξουν επεισόδια στην ομιλία του Φώτη Κουβέλη και της Θεοδώρας Τζάκρη στην πόλη.

Οπως είπε ο Γιώργος Καμίνης ήταν το 2009, τον Δεκέμβριο, στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όταν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε κάνει μαζικές προληπτικές προσαγωγές 600 ατόμων.

«Ήρθαν τότε και με βρήκαν ο Κουβέλης με τον Τσίπρα και τους λέω ότι σε τέτοια έκταση προληπτικές προσαγωγές έχουν νομικό πρόβλημα» είπε ο κ. Καμίνης.

Πρόσθεσε, δε, ότι «σε τέτοια έκταση το φαινόμενο αφ' εαυτού είναι παράνομο».

Προ ημερών πάντως όταν ο Φώτης Κουβέλης μιλούσε στα Γιαννιτσά, οι προληπτικές προσαγωγές δεν φάνηκαν να τον ενοχλούν. Ενώ από την πλευρά της η Ολγα Γεροβασίλη δικαιολόγησε τις προσαγωγές, ομολογώντας ότι η Αστυνομία παρακολουθεί τι γράφεται στα social media και δρά αναλόγως...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ