Αποδοκιμασίες κατά του Σαμαρά στην Πάτρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποδοκιμασίες κατά του Σαμαρά στην Πάτρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αποδοκιμασίες «υποδέχτηκε» τον Αντώνη Σαμαρά μια ομάδα διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κλειστό γήπεδο όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η προεκλογική ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η ομάδα των 10 περίπου ατόμων, που προέρχονταν από αριστερές παρατάξεις, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο της συγκέντρωσης, ωστόσο η αστυνομία τους σταμάτησε. Προς στιγμήν επικράτησε μικροένταση έξω από το γήπεδο της ΕΑΠ, όπου θα μιλούσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ένας ηλικιωμένος φώναζε «είμαι άνεργος και δεν με αφήνετε να διαμαρτυρηθώ».

Αργότερα, σύμφωνα με το Patrastimes.gr, έξω από το γήπεδο της ΕΑΠ συγκεντρώθηκαν περίπου 70 άτομα τα οποία φώναζαν συνθήματα. Παράλληλα, νεαροί οπαδοί της ΝΔ απαντούσαν με δικά τους συνθήματα, περνώντας μέσα από τους διαδηλωτές. Ευτυχώς το επεισόδιο έληξε χωρίς παρατράγουδα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ