Γεννηματά: 25 χρόνια χωρίς τη Μελίνα των οραμάτων, του αντιδικτατορικού αγώνα - iefimerida.gr

Γεννηματά: 25 χρόνια χωρίς τη Μελίνα των οραμάτων, του αντιδικτατορικού αγώνα

Η Φώφη Γεννηματά / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«25 χρόνια χωρίς τη Μελίνα Μερκούρη. Την ξεχωριστή Ελληνίδα. Τη Μελίνα των οραμάτων. Τη Μελίνα του αντιδικτατορικού αγώνα. Τη Μελίνα του θεάτρου, του κινηματογράφου, των Γλυπτών του Παρθενώνα», αυτό αναφέρει, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, η Φώφη Γεννηματά.

«Την ασυμβίβαστη Μελίνα. Την υπουργό Πολιτισμού των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου. Τη Μελίνα της καρδιάς μας», συνεχίζει η ανακοίνωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

«Είχα τη μοναδική τύχη να ακούω τις ατελείωτες συζητήσεις της Μελίνας με τον Γεννηματά και να βλέπω το πάθος τους για την Ελλάδα, για τον Πολιτισμό, για την Αλλαγή. 25 χρόνια χωρίς την αξέχαστη Μελίνα μας», προσθέτει η κ. Γεννηματά.

Σταύρος Θεοδωράκης: Ας μην ξεχνάμε τη Μελίνα

«Η Μελίνα Μερκούρη είχε τον δικό της τρόπο να τραβάει τα βλέμματα. Ως ηθοποιός, ως πολιτικός, ως Ελληνίδα. Ειδικά, η προσπάθεια της για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Μην ξεχνάμε λοιπόν τη Μελίνα. Για όσα πάλεψε, για όσα αγωνίστηκε», γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ