Εκπληκτικό -H ερευνήτρια της NASA Ελένη Αντωνιάδου έγινε η πρώτη Ελληνίδα Barbie [εικόνα] - iefimerida.gr

Εκπληκτικό -H ερευνήτρια της NASA Ελένη Αντωνιάδου έγινε η πρώτη Ελληνίδα Barbie [εικόνα]

Η Ελένη Αντωνιάδου. Φωτογραφία: Mattel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μότο της Barbie που φέτος κλείνει τα 60 της χρόνια είναι «Μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!»

Με αυτό το μότο, η Νo1 κούκλα σε όλο τον κόσμο σχεδιάστηκε για να εμπνέει κάθε κορίτσι. Και φέτος δεν ονειρεύεται γκλίτερ και ξανθά μαλλιά, αλλά μόρφωση, αυτοπεποίθηση, αναγνώριση.

Τιμώντας τα ιστορικά και σύγχρονα γυναικεία πρότυπα, η Barbie παρουσιάζει την πρώτη Ελληνίδα Barbie Role Model, την Ελένη Αντωνιάδου. Το χρυσό κορίτσι της NASA, της οποίας η δουλειά, η εξειδίκευση και τα επιτεύγματα αναγνωρίζονται από όλον τον κόσμο καθώς έχει διακριθεί διεθνώς στον τομέα της μεταμόσχευσης τεχνητών οργάνων, μιας πρωτοποριακής και φιλόδοξης μεθόδου που αναμένεται να σώσει εκατομμύρια ζωές.

«Ήταν πολλές οι στιγμές που ένιωσα ότι είναι πολύ μεγάλα τα εμπόδια για να τα προσπεράσω. Όμως πίστεψα στον εαυτό μου και σκέφτηκα ότι κάθε όνειρο όταν του βάζεις μια ημερομηνία, γίνεται στόχος και κάθε στόχος όταν κάνεις μικρά, μικρά βήματα μπορεί να επιτευχθεί. Και κάθε βήμα μας φέρνει κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στο να πετύχουμε το όνειρο μας… Μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!» δήλωσε η ίδια.

Δείτε πώς είναι η Ελένη Αντωνιάδου ως κούκλα Barbie στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Αντωνιάδου NASA Ελληνίδα barbie κούκλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ