4χρονος έβαλε μια κάλτσα στο χέρι και ο σκύλος το πέρασε για παιχνίδι και του το έφαγε - iefimerida.gr

4χρονος έβαλε μια κάλτσα στο χέρι και ο σκύλος το πέρασε για παιχνίδι και του το έφαγε

Τα δύο χάσκι πέρασαν το χέρι για παιχνίδι και το δάγκωσαν. Φωτογραφία: Care2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο πανέμορφα χάσκι, έκοψαν το χέρι ενός 4χρονου αγοριού στην Γιούτα των ΗΠΑ και τώρα περίπου 76.000 άτομα έχουν υπογράψει μια αίτηση για να τα σώσουν.

Τα δύο σκυλιά είδαν μια κάλτσα να ξεπροβάλει από τον φράχτη και το πέρασαν για παιχνίδι με αποτέλεσμα να το δαγκώσουν με όλη τους τη δύναμη

Σε μια προσπάθειά του να παίξει με τα; σκυλιά, ένα 4χρονο αγόρι – το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό – έβαλε μια κάλτσα στο χέρι του και το πέρασε μέσα από τον φράχτη που χωρίζει το σπίτι του με την αυλή του γείτονα όπου ζουν δύο χάσκι, με τα ονόματα Πολάρ και Μπέαρ, δήλωσε ο αστυνομικός Τζέισον Κουκ.

«Ο Μπέαρ, που νόμιζε ότι έπαιζε με ένα παιχνίδι, δάγκωσε παραπάνω από ότι έπρεπε και δεν είδε ότι υπήρχε ένα παιδί στην άλλη πλευρά του φράχτη» έγραψε η Τζέσικα Νουζ, μια φίλη της ιδιοκτήτριας των σκύλων, σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα με την ελπίδα να συγκεντρωθούν αρκετές υπογραφές ώστε να πείσουν τις Αρχές να ελευθερώσουν τα σκυλιά, που είναι σε καραντίνα αμέσως μετά το περιστατικό.


«Επρόκειτο για ένα ατυχές περιστατικό και από τις δύο πλευρές. Και τώρα τα σκυλιά βρίσκονται σε καραντίνα. Υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να κάνουν ευθανασία στον Μπέαρ και δεν του αξίζει να πεθάνει για αυτό το φρικτό περιστατικό».

Μετά το συμβάν, ο πατέρας του αγοριού, που βρισκόταν στο σπίτι όταν συνέβη η επίθεση, κάλεσε αμέσως βοήθεια, λέγοντας στην αστυνομία πως το χέρι του γιου του είχε εξαφανιστεί τελείως.

Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον πατέρα να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον γιο του και να σταματήσει την αιμορραγία.

Ολόκληρο το χέρι του παιδιού και μερικά εκατοστά από τον βραχίονα είχαν εξαφανιστεί, εξήγησε ο Κουκ. Μετά την αξιολόγηση των τραυμάτων, ένα ελικόπτερο τον μετέφερε σε νοσοκομείο στο Σολτ Λέικ Σίτι.

«Ήταν πολύ γενναίος, δεν φώναζε καν» δήλωσε ο Κουκ στο περιοδικό People. «Δεν έκλαψε καθόλου στο ελικόπτερο».

Περίπου 10 άτομα παραϊατρικού προσωπικού κλήθηκαν να βρουν το χέρι του αγοριού για ενδεχόμενη επανασύνδεση, αλλά η αποστολή τους ήταν ανεπιτυχής. Η αστυνομία πιστεύει πως ο σκύλος μπορεί να «κατάπιε» το χέρι, πρόσθεσε ο Κουκ.

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, δηλώνει κλονισμένος και ανέφερε πως είναι πολύ υπάκουα ζώα που δεν έχουν επιδείξει καμία επιθετικότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκύλος χάσκι παιχνίδι Καλτσά χέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ