Ο Αλιβιζάτος απολογείται για την δήλωσή του «ο Τσίπρας πιάνει πουλιά στον αέρα» - iefimerida.gr

Ο Αλιβιζάτος απολογείται για την δήλωσή του «ο Τσίπρας πιάνει πουλιά στον αέρα»

Ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δήλωσή του, ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος απαντά στον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξή του, για το μέλλον του ΚΙΝΑΛ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος διευκρινίζει ότι ούτε ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ούτε να διεκδικήσει κάποιο δημόσιο αξίωμα, όπως αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Αλιβιζάτος προκάλεσε σάλο με συνέντευξή του, όταν δήλωσε ότι είναι απαισιόδοξος για το μέλλον του ΚΙΝΑΛ καθώς τον χώρο του τον έχει καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οτι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ έξυπνος και πιάνει πουλιά στον αέρα.

Οι αναφορές αυτές του Νίκου Αλιβιζάτου, που ήταν αυτός που έπεισε τους Σταύρο Θεοδωράκη και Γιώργο Καμίνη για την ανάγκη ενότητας της κεντροαρισστεράς και ήταν ο άνθρωπος που φρόντισε για την διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις και οδήγησαν πολλούς να τον κατηγορήσουν ότι προσεχώρησε στους γεφυροποιούς και οτι επιθυμεί να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε δηλωσή του ο Νίκος Αλιβιζάτος αναφέρει:

«Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε καμιά από τις επικείμενες εκλογές, ούτε να καταλάβω κάποιο δημόσιο αξίωμα. Και πέρυσι στην προσπάθεια για το μεγάλο ΚΙΝΑΛ και σήμερ,α πρόθεσή μου ήταν και είναι να πέσουν η τόνοι και να μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά. Και τούτο, ξεπερνώντας τη διχαστική λογική που καταστρέφει τη χώρα και χωρίς να αγνοούμε μια πραγματικότητα που αλλάζει κάθε μέρα. Λυπάμαι που κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Όλα τα άλλα είναι δίκες προθέσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ