×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΖΩΗ
ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ

Το απρόσμενο συστατικό που κάνει τα αυγά σκραμπλ αφράτα [εικόνες]

Το απρόσμενο συστατικό που κάνει τα αυγά σκραμπλ αφράτα (Φωτογραφία: Unsplash)
06|03|2019 | 13:40
Το απρόσμενο συστατικό που κάνει τα αυγά σκραμπλ αφράτα (Φωτογραφία: Unsplash)

Τα αυγά σκραμπλ, ίσως, είναι μία από τις πιο εύκολες συνταγές. Ωστόσο, θα έχετε παρατηρήσει πως δεν είναι όλα το ίδιο.

Κάποια είναι πιο αεράτα και αφράτα, ενώ άλλα πιο σκληρά. Πολλές φορές, μάλιστα, όταν φτιάχνετε στο σπίτι δεν σας βγαίνουν όπως τα αυγά σκραμπλ στο αγαπημένος σας μαγαζί για brunch.

Οπως όλα, όμως, έτσι και αυτά έχουν το μυστικό τους.

Τα αυγά σκραμπλ είναι τέλειο πιάτο για brunch

Ποιο είναι αυτό;

Η σόδα

Προσθέστε μια μικρή ποσότητα στο μείγμα αυγών σας και ανακατέψτε. Τα αυγά θα βγουν πιο αφράτα, ελαφρύτερα και φυσικά πεντανόστιμα.

Η θερμότητα του τηγανιού κάνει τις φυσαλίδες της σόδας να διογκωθούν, με αποτέλεσμα να αφρατέψουν και τα αυγά. Και επειδή η σόδα δεν έχει οσμή και γεύση, ούτε που θα την καταλάβετε.

Το μυστικό για να γίνουν αφράτα είναι η σόδα

Φωτογραφίες: Unsplash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ