Συζητήσεις για είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην e-shop - iefimerida.gr

Συζητήσεις για είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην e-shop

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Έλληνα και ξένο υποψήφιο για την είσοδό του ως στρατηγικού επενδυτή βρίσκεται η διοίκηση της e-shop, σύμφωνα με δηλώσεις σε οικονομική ιστοσελίδα του γενικού διευθυντή της εταιρείας, κ. Απόστολου Αποστολάκη.
Σύμφωνα με τα δεδομένα, η εταιρεία εμφανίζεται να μελετά δύο εναλλακτικές: είτε την πώληση μειοψηφικού πακέτου της, είτε την εκχώρηση ακόμη και πλειοψηφικής συμμετοχής και του management.
Όπως είναι φυσικό, η απόφασή θα εξαρτηθεί από το οικονομικό ύψος της συμφωνίας, προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομική θέση και η ρευστότητα της e-shop. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία μέχρι πριν από λίγο καιρό βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με ελληνική τράπεζα για την έκδοση ομολογιακού δανείου (είχε πάρει ανάλογο δάνειο από την Alpha Bank τετραετούς διάρκειας ύψους 2,5 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο του 2010). Ωστόσο οι καθυστερήσεις που υπήρξαν στην επίτευξη της σχετικής συμφωνίας ώθησαν την διοίκηση να αναζητήσει νέες πηγές χρηματοδότησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ