H Αννα Γουίντουρ αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να φοράς ποτέ σε μια συνέντευξη για δουλειά - iefimerida.gr

H Αννα Γουίντουρ αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να φοράς ποτέ σε μια συνέντευξη για δουλειά

Η Aννα Γουίντουρ/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πάντα ενδιαφέρουσες οι στιλιστικές απόψεις ανθρώπων που δεν ακολουθούν τις τάσεις, αλλά τις δημιουργούν.

Oι απόψεις ανθρώπων που ντύνονται πάντα με αποκλειστικό κριτήριο την αισθητική τους και όχι το τρέχον ρεύμα της βιομηχανίας της μόδας.

Η «σιδηρά κυρία της μόδας», Αννα Γουίντουρ, αποκαλύπτει σε μίνι συνέντευξή της στην κάμερα της Vogue, τι θα πρέπει και τι δεν θα πρέπει να φορά κάποιος σε μια συνέντευξη για δουλειά.

Η Αννα Γουίντουρ μάς υπενθυμίζει την σημασία που έχει η δημιουργία μιας αυθεντικής στιλιστικής προσωπικότητας που δεν αντιγράφει και δεν καταφεύγει σε εντυπωσιασμούς για να τραβήξει την προσοχή.

Αν θέλετε να ενταχθείτε στο δυναμικό μιας επιχείρησης, η χρυσή συμβουλή της Άννα Γουίντουρ θα σας φανεί ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Διαβάστε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φοράτε ποτέ σε μια συνέντευξη για δουλειά, σύμφωνα με την Άννα Γουίντουρ, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννα Γουίντουρ ΑΝΝΑ ΓΟΥΙΝΤΟΥΡ VOGUE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ