Τα 7 trends της άνοιξης που μπορείς να φορέσεις από σήμερα κιόλας -Τα έχεις στη ντουλάπα σου - iefimerida.gr

Τα 7 trends της άνοιξης που μπορείς να φορέσεις από σήμερα κιόλας -Τα έχεις στη ντουλάπα σου

Γυναίκα με κίτρινο κοστούμι. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε μέρα που περνάει, μάς φέρνει όλο και πιο κοντά στην άνοιξη.

Ήδη τα χοντρά μάλλινα παλτό και τα κασκόλ αποτελούν παρελθόν και η αναζήτηση για τη μεταβατική γκαρνταρόμπα έχει ξεκινήσει.

Και, μπορεί ο καιρός να μην μας επιτρέπει ακόμα να φορέσουμε δροσερά φορέματα και τοπ, υπάρχουν ωστόσο τρόποι να ντυθούμε όπως αρμόζει σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση: τον ερχομό της άνοιξης.

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες αυτή την εποχή είναι να δημιουργήσουν φρέσκα και κομψά σύνολα με μία ανοιξιάτικη πινελιά. Ετσι το στιλ σε αυτή την μεταβατική περίοδο θα γίνει λίγο πιο εύκολο. Με μόλις επτά μικρές και εύκολες αλλαγές που μπορείτε να κάνετε τα χελιδόνια θα έρθουν πιο γρήγορα ...στη γκαρνταρόμπα τουλάχιστον!

Πολλά από τα must have κομμάτια βρίσκονται ήδη στην ντουλάπα. Το μόνο που μένει είναι να αντικαταστήσετε τα βαριά κομμάτια και τις σκούρες αποχρώσεις με πιο αέρινα σε διαφορετικές υφές και σε μία πιο φωτεινή και γλυκιά παλέτα.

Ανακαλύψτε τις 7 τάσεις της άνοιξης που θα φορέσουμε από σήμερα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άνοιξη Τάσεις μόδα 2019 trends χρώματα ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ