Basketball Champions League: Ιστορικό παιχνίδι για Προμηθέα κόντρα στην Τενερίφη, για τη φάση των «16» - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Ιστορικό παιχνίδι για Προμηθέα κόντρα στην Τενερίφη, για τη φάση των «16»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή για τον Προμηθέα Πατρών.

Η ομάδα της αχαϊκής πρωτεύουσας υποδέχεται απόψε την Τενερίφη (19:30, Novasports 1), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Basketball Champions League, και στοχεύει σε μια νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στα Κανάρια Νησιά.

Οι Πατρινοί ήδη έχουν καταφέρει να κάνουν την υπέρβαση με τη φετινή εξαιρετική τους παρουσία, έφτασαν πανάξια μέχρι τους «16» και θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν ακόμα ένα βήμα πιο μακριά στην Ευρώπη. Η έμπειρη Τενερίφη δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά οι παίκτες του Μάκη Γιατρά βρίσκονται μπροστά σε μια πρόκληση και δεν πρόκειται να την αφήσουν να πάει χαμένη χωρίς να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Με ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα του «Δ. Τόφαλος» και τη βοήθεια του κόσμου του, που γεμίζει κάθε φορά το γήπεδο, ο Προμηθέας μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα στη ρεβάνς στα Κανάρια Νησιά (12-13 Μαρτίου).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League προμηθέας Τενερίφη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ