Η Οκλαχόμα έκανε το 2-0 απέναντι στους πρωταθλητές Μάβερικς [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Οκλαχόμα έκανε το 2-0 απέναντι στους πρωταθλητές Μάβερικς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκαναν το 2-0 απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς μετά από ένα παιχνίδι θρίλερ επικρατώντας με 102-99 και απέκτησαν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Δύσης απέναντι στους πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Πρωταγωνιστές για την Οκλαχόμα ήταν οι Ράσελ Γουέστμπρουκ και Κέβιν Ντουράντ με 29 και 26 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Ντιρκ Νοβίτσκι με 31 πόντους έκανε ότι μπορούσε για το Ντάλας προκειμένου να μην ηττηθεί ξανά και να αντιμετωπίζει το φάσμα του αποκλεισμού από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν το 2-0 απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς επικρατώντας με 104-94. Ντουέιν Ουείντ και Κρις Μπος με 25 και 21 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρωταγωνιστές για τους νικητές, ενώ από τους Νικς ο Καρμέλο Αντονι ημειώσε 30 πόντους. Οι Ιντιάνα Πέισερς νίκησαν τους Ορλάντο Μάτζικ με 93-78 και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ