Rape Day: Σάλος για το αρρωστημένο computer game με τους βιασμούς και τους φόνους γυναικών - iefimerida.gr

Rape Day: Σάλος για το αρρωστημένο computer game με τους βιασμούς και τους φόνους γυναικών

To αρρωστημένο computer game κυκλοφόρησε στις 19 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει ένα νέο computer game, το σενάριο του οποίου επιτρέπει στους παίκτες να βιάζουν και να σκοτώνουν γυναίκες κατά την εξέλιξή του!

Η εταιρεία Desk Plant που ανέπτυξε το “Rape Day” υποστηρίζει ότι απευθύνεται «στο 4% του πληθυσμού που είναι κοινωνιοπαθείς». Σύμφωνα με την περιγραφή του αρρωστημένου αυτού παιχνιδιού ο παίκτης υποδύεται έναν δολοφόνο κατά συρροή σε έναν εφιαλτικό κόσμο που έχει κατακλυστεί από ζόμπι.

«Ενοχλείστε, δολοφονείστε και βιάστε γυναίκες καθώς συνεχίζετε. Είναι ένας επικίνδυνος κόσμος όπου επικρατεί η ανομία. Τα ζόμπι απολαμβάνουν να τρώνε τις ζεστές σάρκες ανθρώπων και να τους βιάζουν, αλλά εσείς είστε ο πιο επικίνδυνος βιαστής στην πόλη», αναφέρει η εταιρεία στην πλατφόρμα διαδικτυακών παιχνιδιών Steam.\

To Rape Day επιτρέπει στους χρήστες να βιάζουν και να σκοτώνουν γυναίκες σύμφωνα με το αρρωστημένο σενάριό του

Μια από τις εικόνες που ανήρτησε δε στο Twitter δείχνει τον πρωταγωνιστή να βάζει ένα πιστόλι στο στόμα μιας νεαρής γυναίκας απειλώντας να τη βιάσει και να τη σκοτώσει.

Η Steam, ιδιοκτησίας της αμερικανικής εταιρείας Valve, κατακλύστηκε από βροχή παραπόνων για το Rape Day μετά την κυκλοφορία του στις 19 Φεβρουαρίου και μελετά την απόσυρσή του, ενώ έχει ήδη αφαιρέσει κάποιες σκηνές τρομακτικής βίας. Το ερώτημα είναι ωστόσο, πώς ένα παιχνίδι που τιτλοφορείται «Ημέρα Βιασμού», πήρε την αρχική έγκριση κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ RAPE DAY COMPUTER GAME
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ