Champions League: Κλειδώνει την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν, όλα ανοιχτά στο Πόρτο-Ρόμα - iefimerida.gr

Champions League: Κλειδώνει την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν, όλα ανοιχτά στο Πόρτο-Ρόμα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλα δύο εισιτήρια που οδηγούν στους «8» του Champions League βγαίνουν σήμερα.

Στο «Παρκ ντε Πρενς», η Παρί Σεν Ζερμέν, πιθανότατα με τον Έντινσον Καβάνι στην 11άδα, καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Μάντσεστερ επί της Γιουνάιτεντ για να βρεθεί στα προημιτελικά του Champions League (22:00, CosmoteSport 2 HD).

Οι Παριζιάνοι έκαναν επίδειξη ανωτερότητας κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» στο «Ολντ Τράφορντ» πριν από τρεις εβδομάδες και απόψε θα αντιμετωπίσουν μια πολύ διαφορετική Γιουνάιτεντ, με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με 10 σημαντικές απουσίες. Παρ' όλα αυτά, ο Σόλσκιερ ξεκαθάρισε πως τα παιδιά του θα παλέψουν μέχρις εσχάτων, αφού καμία... mission δεν είναι impossible.

Στο άλλο ματς της βραδιάς (22:00, CosmoteSport 1 HD) η Πόρτο υποδέχεται τη Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» επικράτησαν 2-1 στο «Ολίμπικο», με τον Τζανιόλο να πετυχαίνει και τα δυο γκολ και να γίνεται ο νεότερος σκόρερ ever για τον σύλλογο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο το σκορ αυτό είναι... ύπουλο για το σύνολο του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο.

Δίχως απουσίες στο ματς οι «δράκοι», ίωση ταλαιπώρησε τον Μανωλά που είναι αμφίβολος, πρόβλημα στον γοφό αντιμετωπίζει ο Τζανιόλο, εκτός οι Ουντέρ και Παστόρε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Παρί ΣΖ Γιουνάιτεντ Ρομά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ