Σταρ του Grey's Anatomy σώζει 17χρονο από φλεγόμενη Mustang - iefimerida.gr

Σταρ του Grey's Anatomy σώζει 17χρονο από φλεγόμενη Mustang

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπλισμένος με ένα λοστό, ένα πυροσβεστήρα και το μυαλό του, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ έσωσε πριν από μερικές μέρες ένα έφηβο από βέβαιο θάνατο, όταν το αμάξι του ντελαπάρισε έξω από την βίλα του ηθοποιού στο Μαλιμπού. Και μετά αρνήθηκε να το σχολιάσει. Πόσο κουλ είναι αυτό;

«Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Είχα γυρίσει εντελώς ανάποδα», δήλωσε στο ABC News ο 17χρονος Γουέστον Μάσετ, που έχασε τον έλεγχο της Mustang του σε μια στροφή στο Μαλιμπού. Το αυτοκίνητο έκανε τρεις ολόκληρες στροφές πριν σφηνωθεί στην γωνία του δρόμου, παγιδεύοντας τον οδηγό του στο εσωτερικό.

Και τότε, από το πουθενά, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ. Με ένα λοστό στο ένα χέρι και ένα πυροσβεστήρα στο άλλο, έκανε ότι μπορούσε για να βγάλει με ασφάλεια τον -σχεδόν αναίσθητο οδηγό- από τα συντρίμμια.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο που είχε καλέσει.

Και μάλιστα έμεινε στο πλευρό του εφήβου σε όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι το νοσοκομείο.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως μετά, δεν δέχτηκε να πει λέξη για όλη την ιστορία.

Και ύστερα λένε ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι αηδιαστικά εγωπαθή πλάσματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ