Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου: Οταν ήμουν 12, η μάνα μου πέθανε από AIDS -Την κόλλησε ο πατέρας μου - iefimerida.gr

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου: Οταν ήμουν 12, η μάνα μου πέθανε από AIDS -Την κόλλησε ο πατέρας μου

O Ανδρέας Γεωργίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ανδρέας Γεωργίου, τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία καθώς οι σειρές του έχουν φανατικό κοινό.

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν η μητέρα του είχε AIDS.

«Εχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», αποκάλυψε.

«Ενιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου», πρόσθεσε.

Οι σχέσεις του με τον πατέρα του έφτασαν στα άκρα και αποκάλυψε πως μετά από χρόνια ήρθαν πιο κοντά.

«Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Γεωργίου μητέρα AIDS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ