Σοκ στην Γκαμπόν: Παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε -Συνεχίστηκε το ματς [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ στην Γκαμπόν: Παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε -Συνεχίστηκε το ματς [βίντεο]

Σοκ στην Γκαμπόν: Παίκτης κατέρρευσε στο γήπεδο και πέθανε -Συνεχίστηκε το ματς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

12 χρόνια ζωής μετρά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Γκαμπόν.

Και όμως με σε αυτά τα χρόνια, επτά ποδοσφαιριστές έχασαν την ζωή τους!

Ο τελευταίος θάνατος ήταν χθες το πλαίσιο της αναμέτρησης Akanda FC-Missile FC, με τον 30χρονο Ερμάν Τσινγκά να καταρρέει στο 23ο λεπτό.

Αιτία το ότι κανένα από τα δύο ασθενοφόρα που βρίσκονταν στο γήπεδο δεν ήταν εφοδιασμένο είτε με απινιδωτή είτε με μάσκα οξυγόνου, με τον 30χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του σε κοντινό νοσοκομείο.

Μάλιστα, μετά από αυτό το τραγικό συμβάν, το ματς συνεχίστηκε κανονικά με την ομάδα του να καταφέρνει στο φινάλε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1.

Gabon National Oil-Foot mourning. Akanda FC player Herman Tsinga who died upon his transfer to Owendo CHU after collapsing on the pitch a few seconds after an aerial duel in the 23rd minute of the game against Missile FC in the stage of the INJS. RIP pic.twitter.com/IRyYCNEgoJ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκαμπόν ποδοσφαιριστής νεκρός αγώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ