18χρονος αψηφά τους γονείς του και εμβολιάζεται κόντρα στην απαγόρευσή τους [βίντεο] - iefimerida.gr

18χρονος αψηφά τους γονείς του και εμβολιάζεται κόντρα στην απαγόρευσή τους [βίντεο]

Ο Ιθαν Λίντεμπεργκ. Φωτογραφία: YouTube/SS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας επαναστάτης με αιτία είναι ο Ιθαν Λίντεμπεργκ, ο 18χρονος από το Οχάιο των ΗΠΑ, που τις τελευταίες ημέρες έχει στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο έφηβος, αποφάσισε κόντρα στις αξίες και τις επιθυμίες των γονιών του να εμβολιαστεί, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ τα προηγούμενα χρόνια. Με γονείς φανατικούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος και των θεωριών συνωμοσίας, ο Ιθαν χρειάστηκε να γίνει 18 ετων και σύμφωνα με τον νόμο, να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.

«Το έψαξα και είναι σαφές ότι υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που υπερασπίζονται την αποτελεσματικότητα των εμβολίων», δήλωσε στην εφημερίδα The Post τον Φεβρουάριο.

Η μητέρα του, Jill Wheeler, δήλωσε σε περιοδικό ότι η απόφαση του γιου της ήταν «σαν να με έφτυνε λέγοντας μου "Δεν ξέρεις τίποτα, δεν σε εμπιστεύομαι για τίποτα"»....

Δείτε το βίντεο με τον 18χρονο και διαβάστε τη συνέχεια στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 18χρονος εμβόλιο Οχάιο ΗΠΑ εμβολιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ