Κάθριν Πόρτο: Η «δίδυμη αδελφή» της Κιμ Καρντάσιαν - iefimerida.gr

Κάθριν Πόρτο: Η «δίδυμη αδελφή» της Κιμ Καρντάσιαν

Κάθριν Πόρτο: Η «δίδυμη αδελφή» της Κιμ Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν είμαι εγώ» επέμενε η Κιμ Καρντάσιαν όταν άλλη μια γυμνή φωτογραφία, έκανε το γύρο του κόσμου. Φωτογραφία στην οποία, σύμφωνα με πολλές αμερικανικές ιστοσελίδες, απεικονίζονταν η ίδια η Καρντάσιαν

Δυστυχώς για την σταρ, το «ύποπτο» παρελθόν της, που συμπεριλαμβάνει ένα βίντεο-πορνό στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει, δεν βοήθησε στο να γίνει πιστευτή. Οι ομοιότητες της κοπέλας της φωτογραφίας με την Καρντασιαν ήταν πολλές, όπως για παράδειγμα τα πληθωρικά οπίσθιά της.

Τελικά, η δικαίωση μπορεί να άργησε αλλά ήρθε για την Κιμ όταν κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο το όνομα της πραγματικής κοπέλας η οποία απεικονίζεται στην εν λόγω φωτογραφία.

Πρόκειται για την διάσημη Κολομβιανή τηλεπερσόνα Καθριν Πορτο

Οι σέξι πόζες που «αναστάτωσαν» την οικογένεια Καρντασιαν ήταν τελικά από μια φωτογράφιση για το περιοδικό Σόχο, το 2009.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ