ΑΕΚ: Παράπονα των οπαδών στους ποδοσφαιριστές -«Είστε αδιάφοροι»

Η κακή πορεία και εικόνα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, έφερε οπαδούς της στο προπονητικό κέντρο.

Αντιπροσωπεία περίπου 15 οπαδών της ΑΕΚ βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, πριν από την προπόνηση των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές με αφορμή την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Πήρατε αέρα με ένα πρωτάθλημα! Αυτό είναι απαράδεκτο! Είστε αδιάφοροι! Ότι λάθη έχουν γίνει από άλλους, εσείς έπρεπε να παλέψετε! Πλέον έχετε μόνο μία λύση: Πάρτε το Κύπελλο ή… δρόμο», ήταν μεταξύ άλλων μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν προς τους παίκτες, οι οποίοι δεν απάντησαν καθόλου και άκουσαν όσα είχαν να τους πούνε οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες οι κουβέντες έγιναν εκτός του προπονητικού κέντρου, την ώρα που κάποιοι παίκτες έφταναν στα Σπάτα και ότι δεν επετράπη στους οργανωμένους να μπούνε μέσα και να μιλήσουν σε όλους.

Ο μόνος που φέρεται να πήρε τον λόγο από την πλευρά της ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος έκανε διάλογο με τους οπαδούς, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «Όλοι είμαστε χάλια για την εικόνα που έχουμε, δεν είμαστε ούτε εμείς χαρούμενοι και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Σπάτα οπαδοί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ