Λαζόπουλος και Στρος Καν "καίνε" τον Γιώργο! - iefimerida.gr

Λαζόπουλος και Στρος Καν "καίνε" τον Γιώργο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω... Λάκη Λαζόπουλου κάνει αντιπολίτευση η ΝΔ, αφού ένα βίντεο-ντοκουμέντο από συνέντευξη του Ντομινίκ Στρος Καν που προέβαλε χθες ο δημοφιλής κωμικός στην εκπομπή του βάζει φωτιά στην πολιτική αντιπαράθεση. Το εν λόγω βίντεο αποτελεί κομμάτι της γενικής συνέντευξης του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, στην οποία αποκαλύπτει ότι "δεν έγιναν όλα μέσα σε 15 μέρες, αλλά δουλεύαμε με την κυβέρνηση πολλούς μήνες πριν". Εννοεί ότι προετοίμαζαν καιρό την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ. Μάλιστα, ο κ. Στρος Καν επισημαίνει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τού είχε τηλεφωνήσει πολύ νωρίς ζητώντας του βοήθεια και χρησιμοποιεί τη φράση "δουλεύαμε υπόγεια για μήνες, αλλά η κυβέρνηση δεν το έλεγε στο λαό για πολιτικούς λόγους".

Αντίδραση Μιχελάκη

Έντονη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, που έκανε λόγο για "πολιτικό κόλαφο για την αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου". Η δήλωση του γαλάζιου πορτ παρόλ έχει ως εξής:

«Πολιτικός κόλαφος για την αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου είναι το απόσπασμα των δηλώσεων Στρος Καν σε γαλλικό κανάλι, το οποίο δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στον ALPHA.

Αποκαλύπτει ότι, μαζί με τον κ. Παπανδρέου, δούλεψαν για πολλούς μήνες, ότι το έκαναν υπόγεια -όπως είπε χαρακτηριστικά- και ότι είχαν συστηματική επικοινωνία για το θέμα αυτό.

Και όλα αυτά γιατί -όπως λέει ο κ. Στρος Καν- ο κ. Παπανδρέου ήθελε να κρύψει από το λαό τις μεθοδεύσεις του για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ.

Την ώρα, λοιπόν, που ο κ. Παπανδρέου έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ», μυστικά και υπόγεια, σχεδίαζαν το ακριβώς αντίθετο, εξαπατώντας το λαό.

Το ζήτημα, πλέον, δεν είναι η χαμένη αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου.

Το ερώτημα είναι τι κρύβεται πίσω από την απόφαση εκείνη;

Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει.

Και η κυβέρνηση να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ