Αυτό το σπίτι πωλείται κοψοχρονιά γιατί είναι καλυμμένο με... βουνά κουτσουλιές 60 εκ. [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό το σπίτι πωλείται κοψοχρονιά γιατί είναι καλυμμένο με... βουνά κουτσουλιές 60 εκ. [εικόνες]

Σε άθλια κατάσταση πωλείται αυτό το σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φωτογραφία: Webbers
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 45.000 λιρών ανέρχεται η αξία ενός αρκετά μεγάλου σπιτιού με εκπληκτική θέα στο κανάλι του Μπρίστον στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο λόγος είναι ξεκάθαρος: τα πάντα καλύπτονται από κουτσουλιές περιστεριών.

Η εξωτερική όψη του κτιρίου δεν προϊδεάζει για την άθλια κατάσταση του εσωτερικού του
Το σπίτι δεν κατοικείται εδώ και έναν χρόνο και βγαίνει για πρώτη φορά στην αγορά

Το μεγάλο σπίτι των 4 υπνοδωματίων στο Ilfracombe διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και υπαίθριο χώρο σε μια ιδιαίτερα επιθυμητή περιοχή.


Όμως, οι πιθανοί αγοραστές θα πρέπει να πατήσουν πάνω σε περιττώματα περιστεριών που φτάνουν και τα 60 εκατοστά, προτού έρθουν αντιμέτωποι με άλλα προβλήματα όπως η έλλειψη παραθύρων σε κάποια δωμάτια, η σκάλα που έχει εξαφανιστεί, τα πεσμένα ταβάνια και τα σάπια δάπεδα.

Το συγκεκριμένο σπίτι στην οδό Fore κατοικούνταν μέχρι και πριν από έναν χρόνο και βγαίνει για πρώτη φορά στην αγορά μετά από 40 χρόνια.


Οι κτηματομεσίτες όμως, δεν προσφέρουν περιηγήσεις λόγω της κατάστασης της ιδιοκτησίας και αντ’ αυτού προσφέρουν μια εικονική περιήγηση και η ιστοσελίδα τους το περιγράφει ως ένα «έργο κατάλληλο για ανακαίνιση μόνο για όσους αγαπούν τις εργασίες».

Η κουζίνα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση ενώ δεν υπάρχει καν σκάλα που να οδηγεί στον πρώτο όροφο



Ο υπεύθυνος του κτηματομεσιτικού γραφείου Webbers, Λι Χάσελ είπε: Το σπίτι ήταν πολύ μεγάλο για την γυναίκα που έμενε εδώ. Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση αλλά έχει τεράστιες δυνατότητες. Λόγω της δομικής του κατάστασης και της μεγάλης ποσότητας περιττωμάτων περιστεριών – που είναι μια επικίνδυνη ουσία – δεν μπορούμε να προσφέρουμε στους πιθανούς αγοραστές, μια επιτόπια εξέταση του χώρου».

Τα πάντα είναι καλυμμένα με κουτσουλιές περιστεριών λόγω της έλλειψης παραθύρων
Ο τελευταίος όροφος θα ήταν πολύ όμορφος προτού μετατραπεί σε ερείπια
Η εκπληκτική θέα που προσφέρει στην πόλη και το γραφικό λιμάνι
Τα πάντα είναι καλυμμένα από κουτσουλιές που φτάνουν τα 60 εκατοστά σε ύψος
Το κτηματομεσιτικό γραφείο, λόγω της άθλιας κατάστασης του σπιτιού, δεν μπορεί να το δείξει στους πιθανούς αγοραστές και προσφέρει μόνο εικονικές περιηγήσεις



Ο Χάσελ είπε πως η κατάσταση του ακινήτου έχει οδηγήσει σε χιλιάδες προβολές του στο διαδίκτυο. Όπως είπε: «Έχει γίνει viral – μας κάλεσαν ακόμη και άτομα από την Αυστραλία που το είδαν. Μέχρι στιγμή,ς χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει την ιδιοκτησία στο διαδίκτυο, έτσι είμαι αισιόδοξος ότι θα πιάσει μια καλή τιμή όταν θα βγει στη δημοπρασία».


Το σπίτι είναι μέρος μιας μεγάλης δημοπρασίας ακινήτων του Ilfracombe και του Woolacombe που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου.


Το κτηματομεσιτικό γραφείο αναφέρει στην ιστοσελίδα του: «Το τριών ορόφων σπίτι βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, και σε ορισμένα σημεία είναι ορατά τα δομικά στοιχεία ενώ τα παράθυρα με θέα τον κόλπο είναι σε διαλυμένα ή απουσιάζουν. Δεν υπάρχει η σκάλα που να οδηγεί στον πρώτο όροφο ενώ κάποιες από τις επιφάνειες του δαπέδου συγκρατούνται μόνο στους δοκούς στήριξης. Υπάρχουν περιοχές που έχουν υγρασία και πιθανόν απαιτείται ολοκληρωτικό ξήλωμα και επανατοποθέτηση νέων στοιχείων. Ως αποτέλεσμα των απαιτούμενων εργασιών, μπορούμε σχεδόν με βεβαιότητα να πούμε πως το ακίνητο δεν είναι κατάλληλο για να πάρει κανείς δάνειο. Ωστόσο, η τοποθεσία του είναι πολύ ιδιαίτερη, απέχοντας λίγα μέτρα από τον κεντρικό δρόμο, την ακτή και το γραφικό λιμάνι και τα πολλά εστιατόρια, μπαρ και μικρά καταστήματα που διαθέτει η πόλη».

Φωτογραφίες: webbers.co.uk


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ