Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπάγιας Αντωνοπούλου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπάγιας Αντωνοπούλου [βίντεο]

antonopoyloy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίτλοι τέλους σχεδόν ένα μήνα μετά την πρεμιέρα ρίχνει η εκπομπή Survivor Πανόραμα της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Οι τηλεθεατές δεν έδειξαν την προτίμησή τους στην εκπομπή, η οποία άγγιζε πολλές φορές κάτω του 5% στους πίνακες τηλεθέασης.

Οπως φαίνεται, ωστόσο, η Μπάγια Αντωνοπούλου θα βρει σε άλλη εκπομπή τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μπάγια Αντωνοπούλου μπορεί να βρεθεί σε εκπομπή που ξεκινάει το σαββατοκύριακο.

«Πρόωρο τέλος για το Survivor Πανόραμα. Ρίχνει αυλαία πρόωρα η εκπομπή που μας μετέφερε τα παρασκήνια του ριάλιτι. Δυστυχώς η Μπάγια Αντωνοπούλου, η Λάουρα Νάργιες και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος δεν κατάφεραν να συγκινήσουν το τηλεοπτικό κοινό. Βέβαια πολλοί λένε ότι δεν φταίνε τα παιδιά αφού το ίδιο το survivor δεν πήγε καλά! Υπάρχει ένα ερωτηματικό για το τι θα κάνει η Μπάγια την επόμενη μέρα μετά το τέλος του Survivor Πανόραμα! Η Μπάγια η οποία ήταν πολλά χρόνια σε ενημερωτική εκπομπή ενδέχεται να την δούμε σε κάποια από τις εκπομπές που ξεκινάνε. Εμένα το αφτί μου πήρε ότι θα την δούμε… σε εκπομπή που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ