Η Σάνεν Ντόχερτι αποχαιρετά τον Λουκ Πέρι- «Θα μου λείπει κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο» - iefimerida.gr

Η Σάνεν Ντόχερτι αποχαιρετά τον Λουκ Πέρι- «Θα μου λείπει κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο»

Σάνεν Ντόχερτι και Λουκ Πέρι. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απέραντη θλίψη της για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή και φίλου της Λουκ Πέρι, εξέφρασε η Σάνεν Ντόχερτι.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ» δήλωσε η 46χρονη ηθοποιός στο περιοδικό People, την Δευτέρα λίγο μετά την είδηση του θανάτου του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beverly Hills 90210 Fanpage (@_beverly_hills_90210) στις 29 Ιούν, 2015 στις 7:43 πμ PDT

«Είμαι συντετριμμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις με τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελώ και που θα είναι αποτυπωμένες για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο».

Η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία υποδυόταν την Μπρέντα Γουόλς και ήταν η σύντροφος του Ντίλαν ΜακΚέι, δηλαδή του Λουκ Πέρι στην τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210», χαρακτήρισε τον φίλο της ως «έναν έξυπνο, ήσυχο, ταπεινό και σύνθετο άνδρα με χρυσή καρδιά και ατελείωτη ακεραιότητα και αγάπη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beverly Hills 90210 Fanpage (@_beverly_hills_90210) στις 8 Ιούν, 2015 στις 11:51 πμ PDT

Ο θάνατος του Λουκ Πέρι ήρθε μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη την περασμένη Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε ο εκδότης του, Άνρολντ Ρόμπινσον, σημειώνοντας πως η οικογένεια και οι φίλοι του ηθοποιού βρίσκονταν στο πλευρό του στις τελευταίες του στιγμές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beverly Hills 90210 Fanpage (@_beverly_hills_90210) στις 13 Μάι, 2015 στις 11:50 πμ PDT

Η Σάνεν Ντόχερτι σημείωσε επίσης, πως ο Λουκ Πέρι ήταν μια θετική παρουσία στην δική της μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο μετά από χρόνια αφότου είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον.

«Ο Λουκ ήρθε και με βρήκε κατά την διάρκεια της περιπέτειάς μου με τον καρκίνο και συνεχίσαμε από εκεί που το είχαμε αφήσει, την φιλία μας, μόνο πιο μεγάλοι και πιο σοφοί, αλλά αυτή η σχέση παρέμεινε σταθερή» δήλωσε η Ντόχερτι, η οποία έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία και ζει πλέον χωρίς τον καρκίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My friend. Holding you tight and giving you my strength. You got this.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις 28 Φεβ, 2019 στις 8:49 πμ PST

Μιλώντας για την σχέση τους στην τηλεοπτική σειρά όπου συμπρωταγωνιστούσαν, η Σάνεν Ντόχερτι είπε: «Υπάρχει ένα ιδιαίτερο είδος αγάπης του ενός για τον άλλον όταν βιώνεις ένα ταξίδι όπως αυτό που ζήσαμε στην σειρά και φυσικά στη ζωή γενικά» είπε.

Πρόσθεσε επίσης, πως θέλανε να συνεργαστούνε και πάλι και μάλιστα συναντήθηκαν πρόσφατα. «Πριν από μερικές εβδομάδες, τον Φεβρουάριο, βρεθήκαμε με τον Λουκ για μεσημεριανό. Επέλεξε το εστιατόριο με βάση ποιο θα του επέτρεπε να έχει μαζί του και τον σκύλο του. Μόλις έφτασα, τον βρήκα εκεί να μου χαμογελά, παρέα με τον σκύλο του. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beverly Hills 90210 Fanpage (@_beverly_hills_90210) στις 2 Απρ, 2015 στις 11:43 πμ PDT

Η 46χρονη ηθοποιός ανέφερε, τέλος για το πόσο ο Λουκ Πέρι αγαπούσε την οικογένειά του και το πόσο περήφανος ήταν για τα παιδιά του, τον 21χρονο γιο του Τζακ και την 18χρονη κόρη του Σόφι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ