Η αδερφή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ μιλά για τις θυσίες της γυναίκας: Δουλειά, ύπνος, οικογένεια, γυμναστήριο ή φίλοι -Τι επιλέγει - iefimerida.gr

Η αδερφή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ μιλά για τις θυσίες της γυναίκας: Δουλειά, ύπνος, οικογένεια, γυμναστήριο ή φίλοι -Τι επιλέγει

H Ράντι Ζούκερμπεργκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καθημερινότητα μιας εργαζόμενης μητέρας δεν είναι απλή υπόθεση.

Δουλειά, οικογένεια, φίλοι, γυμναστήριο ή ύπνος; Τι θυσιάζει μια γυναίκα σήμερα;

H Ράντι Ζούκερμπεργκ, αδερφή του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μιλά για τις γυναίκες του σήμερα και τις θυσίες που χρειάζεται να κάνουν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Το να βρει κανείς μια ισορροπία ανάμεσα σε εργασία, φίλους και οικογένεια είναι πολύ δύσκολο και πολλές φορές εξουθενωτικό.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι στη σύγχρονη κοινωνία με το ξέφρενο ρυθμό που ακολουθούμε, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις ατόμων που υποβάλλονται σε χρόνια υπερκόπωση και στέρηση ύπνου.

Λίγος ύπνος και πολλή δουλειά. Μια κατάσταση που βιώνουν οι περισσότερες από εμάς.

H Ράντι Ζούκερμπεργκ, αδερφή του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ εξήγησε σε μια συνέντευξή της ότι γυναίκες του σήμερα θυσιάζουν πολύτιμες ώρες από την ξεκούρασή τους για να μπορέσουν να αφιερώσουν χρόνο στην εργασία και την οικογένειά τους.

Διαβάστε τι σημειώνει η Ράντι Ζούκερμπερκ για τις γυναίκες του σήμερα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράντι Ζούκερμπεργκ θυσίες γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ