Η σοκαριστική μαρτυρία 21χρονου πελάτη της Ρωσίδας ιερόδουλης με AIDS [βίντεο] - iefimerida.gr

Η σοκαριστική μαρτυρία 21χρονου πελάτη της Ρωσίδας ιερόδουλης με AIDS [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός 21χρονου πελάτη της Ρωσίδας που συνελήφθη να εκδίδεται χωρίς προφυλάξεις ενώ γνώριζε πως είναι οροθετική.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Σκεφτόμουν πως θα το πω στους γονείς μου... Σκεφτόμουν ποιον να πάρω τηλέφωνο, σε ποιον να μιλήσω, πως θα πάω στο γιατρό... Είχα τρελαθεί», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μίλα» ο 21χρονος.

Ο νεαρός, φοιτητής στην Αθήνα, έπαθε σοκ όταν αντίκρισε στην τηλεόραση το πρόσωπο της 22χρονης Τατιάνας Μπουχτογιάροβα, την οποία και αναγνώρισε πως είχε κάνει σεξ μαζί της.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, οι γονείς του δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμη, καθώς νοιώθει τρομερή αγωνία και ντρέπεται ακόμη να πάει στον γιατρό.

Εν τω μεταξύ, το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), έχει δεχτεί εκατοντάδες κλήσεις από άντρες που είχαν επισκεφθεί τον παράνομο οίκο ανοχής (Αχαρνών και Φωκαίας 22) όπου εργαζόταν η νεαρή Ρωσίδα ιερόδουλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ