Ο Πομπέο χαιρετίζει την επιστροφή Γκουαϊδό στη Βενεζουέλα: Nα βάλουμε τέλος στο βάρβαρο καθεστώς Μαδούρο - iefimerida.gr

Ο Πομπέο χαιρετίζει την επιστροφή Γκουαϊδό στη Βενεζουέλα: Nα βάλουμε τέλος στο βάρβαρο καθεστώς Μαδούρο

Ο Μάικ Πομπέο/ Φωτογραφία: AP- Charlie Neibergall
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικ Πομπέο χαιρέτισε την επιστροφή του Χουάν Γκουαϊδό στη Βενεζουέλα, παρά τις απειλές από το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο για σύλληψή του.

«Οι ΗΠΑ και οι φιλειρηνικές χώρες σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν τον μεταβατικό πρόεδρο Γκουαϊδό, την Εθνοσυνέλευση και όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις που εργάζονται για να διοργανώσουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Βενεζουέλα», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

Ο Γκουαϊδό επέστρεψε στο Καράκας, μετά την περιοδεία του στη Λατινική Αμερική, ενώ κινδυνεύει να συλληφθεί επειδή παραβίασε την απαγόρευση εξόδου από τη Βενεζουέλα, που του είχε επιβάλει το Ανώτατο Δικαστήριο.

«Η διεθνής κοινότητα πρέπει να είναι ενωμένη και να θέσει ένα τέλος στο βάρβαρο καθεστώς του Μαδούρο», δήλωσε ακόμη ο Πομπέο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ