Ποιοι «χρυσοπληρωμένοι» δεν πήγαν στο πάρτι του Alpha -Αυτούς «έκραξε» ο Βερύκιος [εικόνες]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας έκοψε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας και η Έλενα Παπαρίζου.

Το «παρών» στην κοπή της πίτας του σταθμού έδωσαν και αρκετά από τα «δυνατά» ονόματα του σταθμού, αλλά όχι όλοι.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το «παρών» ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Τσουρός, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Δήμος Βερύκιος και πολλοί ακόμη.

Από την κοπή της πίτας, ωστόσο, υπήρξαν πολλές «ηχηρές» απουσίες που προκάλεσαν αίσθηση, όπως της Βίκυς Χατζηβασιλείου, του Αντώνη Σρότερ, της Ελένης Μενεγάκη και της Αγγελικής Νικολούλη, κάτι μάλιστα που σχολίασε και ο Δήμος Βερύκιος στον αέρα του «Happy Day», λέγοντας:

«Ο σοφός μας λαός λέει ότι αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Από τούτη την πρωινή παρέα εξαιρώ εσένα Σταματίνα και τον Χρήστο, που το Σάββατο το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, «φωτογραφίζω» όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους, που για τον Α ή Β προσωπικό τους λόγο δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους. Ας είναι… Άλλωστε, έχω μάθει στη ζωή μου να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους. Οι απόντες έχασαν», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ