Ανορεκτική έφηβη έπαθε έμφραγμα στον ύπνο της στο σπίτι της γιαγιάς της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανορεκτική έφηβη έπαθε έμφραγμα στον ύπνο της στο σπίτι της γιαγιάς της [εικόνες]

Ανορεκτική έφηβη πέθανε στον ύπνο της στο σπίτι της γιαγιάς της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόδωσε η καρδιά της και εξέπνευσε στα 19 της μόλις χρόνια, στο παιδικό της δωμάτιο στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τετράχρονη μάχη με την ανορεξία και τη βουλιμία. Όλα άρχισαν μετά της διακοπές της στην Ελλάδα.

Η Μπέθανι Βάλας ζούσε στον λαμπερό κόσμο της πασαρέλας από την ηλικία των 12 χρόνων και πολλές συνομήλικές την την ζήλευαν για τα ιλουστρασιόν εξώφυλλα, τα πολλά λεφτά, τις γνωριμίες με τους σούπερ σταρ που έβλεπαν στην τηλεόραση ή είχαν αφίσα στον τοίχο τους.

Το όμορφο κορίτσι από τη Βρετανία με τις δεκάδες φωτογραφίσεις και τη ζηλευτή καριέρα, όμως, ξυπνούσε κάθε πρωί με την αγωνία της ζυγαριάς.

Ανορεκτική έφηβη έπαθε έμφραγμα στον ύπνο της στο σπίτι της γιαγιάς της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που κατάλαβε πόσο κοντά ήταν σε μια ζωή σαν των ειδώλων της, από την ημέρα που μπήκε στην εφηβεία και ένιωθε τα βλέμματα των αγοριών πάνω της, έκανε μεγάλο αγώνα να αδυνατίσει. Όσο έχανε κιλά, όμως, τόσο πιο χοντρή ένιωθε, με αποτέλεσμα αμέσως μετά τη λήψη οποιασδήποτε ποσότητας τροφής να κάνει εμετό. Βουλιμική και ανορεκτική πια, έφτασε να μην μπορεί να εμφανιστεί στην δουλειά της, να μη μπορεί καν να σταθεί στα πόδια της,

Τους τελευταίους μήνες είχε αρχίσει να καταλαβαίνει την τραγική κατάσταση της υγείας της και προσπαθούσε να τρώει με το ζόρι προκειμένου να καταφέρει να ολοκληρώσει την φωτογράφηση για τη καινούριο της portfolio.

Στις 18 Απριλίου, όμως, άφησε την τελευταία της πνοή στο παιδικό της δωμάτιο, στο σπίτι της γιαγιάς της, ενώ κοιμόταν.

Ανορεκτική έφηβη έπαθε έμφραγμα στον ύπνο της στο σπίτι της γιαγιάς της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συντετριμμένοι οι γονείς της, ο 47χρονος Κλάιβ και η 42χρονη Κάθι ανακοινώνουν σήμερα ότι όλες οι ενδείξεις λένε πως ο θάνατος προκλήθηκε από έμφραγμα.

Ανορεκτική έφηβη έπαθε έμφραγμα στον ύπνο της στο σπίτι της γιαγιάς της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Ηταν αδύνατο να τη βοηθήσουμε όσο η ίδια δεν κατανοούσε την κατάστασή της. Είναι ανάγκη να υπάρξουν υπηρεσίες στις οποίες να μπορούν να απευθυνθούν οι γονείς που έχουν υποψίες ότι τα παιδιά τους πάσχουν από ανορεξία», δηλώνει ο τραγικός πατέρας και εξηγεί πως τα προβλήματα άρχισαν τέσσερα χρόνια πριν όταν η Μπέθανι επέστρεψε από τις διακοπές της στην Ελλάδα ορκισμένη να... χάσει όλα τα περιττά κιλά που νόμιζε ότι είχε. Οι γονείς της ποτέ δεν έμαθαν τί είχε συμβεί σε εκείνες τις διακοπές της,

Ανορεκτική έφηβη έπαθε έμφραγμα στον ύπνο της στο σπίτι της γιαγιάς της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Ερχόταν στο σούπερ μάρκετ μαζί μας και κοιτούσε με τις ώρες τα φαγητά στα ράφια. Οταν στρώναμε τραπέζι όμως δεν καθόταν να φάει. Οι φίλοι της λένε πως πήγαινε μαζί τους σε εστιατόριο και παράγγελνε μόνο ψωμί. Η σύζυγός μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν την είδε να πετάγεται στον ύπνο της και να πιάνει την κοιλιά της να δει εάν έχει παχύνει» αποκαλύπτει ο μπαμπάς της Μπέθανι και τονίζει πως δεν υπήρχε μέρα που η κόρη τους δεν ήταν στεναχωρημένη επειδή ένιωθε χοντρή.

Ανορεκτική έφηβη έπαθε έμφραγμα στον ύπνο της στο σπίτι της γιαγιάς της [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Δεν μπορούσε να καταλάβει πόσο όμορφη ήταν. Μια μέρα ένας άντρας την κοιτούσε τόσο επίμονα που ζαλίστηκε ο άνθρωπος κι έπεσε κάτω», λέει η μαμά της και τονίζει πως το παιδί της εξαγριωνόταν κάθε φορά που κάποιος τη ρωτούσε εάν είχε φάει.

Ανορεκτική έφηβη έπαθε έμφραγμα στον ύπνο της στο σπίτι της γιαγιάς της [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ