Απίστευτη βαρβαρότητα στην Κρήτη - Έριξαν οξύ στα μάτια σκύλου - iefimerida.gr

Απίστευτη βαρβαρότητα στην Κρήτη - Έριξαν οξύ στα μάτια σκύλου

Απίστευτη βαρβαρότητα στην Κρήτη - Έριξαν οξύ στα μάτια σκύλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλο ένα περιστατικό βάρβαρης κακοποίησης ζώου συνέβη στην Κρήτη. Αυτήν την φορά στο στόχαστρο ασυνείδητων βρέθηκε ένα αθώο σκυλάκι το οποίο τυφλώθηκε αφού πρώτα του έριξαν οξύ στα μάτια.

Το περιστατικό συνέβη στα πέριξ της περιοχής Κουνουπιδιανών Χανίων, όπου και ο σκύλος εντοπίστηκε να περιφέρεται.

Εθελοντής φιλοζωικού σωματείου έσπευσε και έπιασε το ζώο το οποίο ήταν τυφλό και το μετέφερε στον κτηνίατρο. Μετά από εξετάσεις σε δύο γιατρούς, επιβεβαιώθηκε πως οι πληγές προήλθαν από καυστικό υγρό, που προφανώς κάποιος έριξε στα μάτια του άτυχου σκύλου.

Απίστευτη βαρβαρότητα στην Κρήτη - Έριξαν οξύ στα μάτια σκύλου | iefimerida.gr 0

Μετά από εξέταση και τρίτης κτηνιάτρου, η οποία του χορήγησε και σχετική θεραπεία δεν αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο πρότερης ασθένειας. Όπως γράφει το zoosos.gr ο σκύλος αρχικά δεν έβλεπε καθόλου. Όμως μετά από πέντε μέρες φροντίδας και εντατικής θεραπείας φαίνεται, ότι η όραση του επιστρέφει και καλυτερεύει και η διάθεση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ