Οι καθοριστικές αναμετρήσεις για την είσοδο στα προημιτελικά του Champions League στην Cosmote TV - iefimerida.gr

Οι καθοριστικές αναμετρήσεις για την είσοδο στα προημιτελικά του Champions League στην Cosmote TV

Οι καθοριστικές αναμετρήσεις για την είσοδο στα προημιτελικά του Champions League στην Cosmote TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του UEFA Champions League ξεκινά και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις που θα οδηγήσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, το διήμερο 5-6/3, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Την Τρίτη 5/3 διεξάγονται τα ματς Ντόρτμουντ – Τότεναμ (22.00, COSMOTE SPORT 1HD) και Ρεάλ Μαδρίτης – Άγιαξ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Και στα δύο ζευγάρια υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί μετά τους πρώτους αγώνες, ωστόσο Ντόρτμουντ και Άγιαξ θα επιδιώξουν την ανατροπή.

Πριν οι ομάδες διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον αγωνιστικό χώρο, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους τα τελευταία νέα και τις σημαντικότερες εξελίξεις, μέσα από την εκπομπή "UEFA Champions League Show" με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο (20.30, COSMOTE SPORT 2HD). Στην εκπομπή θα προβληθούν βίντεο με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από την τελευταία «συνάντηση» των αντίπαλων ζευγαριών, δηλώσεις από τις συνεντεύξεις Τύπου και συνεντεύξεις του προπονητή της Ντόρτμουντ, Λουσιάν Φαβρ, του άσου της Τότεναμ Κίεραν Τρίπιερ και του τερματοφύλακα της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά. Λίγο πριν από τη σέντρα οι σπίκερ των αγώνων, Άλκης Τσαβδαράς και Τόλης Χριστοφοράκης θα ενημερώσουν για τις ενδεκάδες και θα αναλύσουν τις επιλογές των προπονητών.

Την Τετάρτη 6/3 η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) και Πόρτο – Ρόμα (22.00, COSMOTE SPORT 1HD). To ματς στο "Παρκ Ντε Πρενς" συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο το σκορ του πρώτου αγώνα (νίκη 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν) δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους Γάλλους. Το άλλο ζευγάρι είναι αμφίρροπο, αφού οι Ρωμαίοι επικράτησαν με 2-1 στο "Ολίμπικο".

Ομοίως με την Τρίτη 5/3, οι συνδρομητές θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 2HD πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, καθώς μέσα από το "UEFA Champions League Show", θα παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα από την πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των 16, αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών και ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στον νεαρό σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ. Λίγο πριν από τη σέντρα, οι σπίκερ των αγώνων, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Μάνος Σπανόπουλος θα ενημερώσουν για τις ενδεκάδες και θα αναλύσουν τις επιλογές των προπονητών.

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων του διημέρου, το "UEFA Champions League Show" θα επιστρέφει στο COSMOTE SPORT 2HD με τα εκτενή highlights των αγώνων, την ψηφιακή ανάλυση των καθοριστικών φάσεων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο τον απόηχο από τα social media.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League αγώνες παιχνίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ