Ταυτοποιήκε 28χρονος μέλος του Ρουβίκωνα -Συμμετείχε στην επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ - iefimerida.gr

Ταυτοποιήκε 28χρονος μέλος του Ρουβίκωνα -Συμμετείχε στην επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήμερα Χριστούγεννα 2017 μέλη του Ρουβίκωνα είχαν επιτεθεί με μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ σε ένδειξη αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους.

Σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως ταυτοποίησε ένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα, ο οποίος συμμετείχε στην επίθεση. Πρόκειται για ένα 28χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 10 Μαρτίου 2018 με άλλα δύο άτομα καθώς είχαν μπει σε γραφεία με αντικλείδι.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής «από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 25-12-2017 προκάλεσαν φθορές, με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, σε κτίριο Πρεσβείας, στο Ψυχικό. Η παραπάνω ταυτοποίηση συσχετίσθηκε με τη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ