Τσιμεντώνουν τον τάφο της Γουίτνεϊ Χιούστον γιατί έχει μαζί της διαμάντια!

Σε εφιάλτη εξελίσσεται για τους κληρονόμους της αείμνηστης ντίβας η έμπνευση των συγγενών να την θάψουν με τα αγαπημένα της κοσμήματα, αξίας 500.000 δολαρίων. Σε απόγνωση η Σίσι Χιούστον δίνει εντολή να στρωθεί σκυρόδεμα κάτω από το μνήμα...

Από την ημέρα της ταφής της (18 Φεβρουαρίου 2012) μέχρι σήμερα η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον, Σίσι (η οποία ήταν επίσης σπουδαία τραγουδίστρια και είχε πολλά χρόνια εργαστεί στο Λας Βέγκας δίπλα στον Έλβις Πρίσλεϊ) πληρώνει ειδικούς φρουρούς προκειμένου να βρίσκονται στο μνήμα 24 ώρες το 24ώρο καθώς φοβάται ότι διαβόητοι ληστές σχεδιάζουν ήδη επιχείρηση κλοπής των κοσμημάτων που έχουν ταφεί μαζί με την κόρη της.

Πρόκειται για ένα διαμαντένιο βραχιόλι και ένα σετ διαμαντένια σκουλαρίκια τα οποία φόρεσαν στο πτώμα της αείμνηστης τραγουδίστριας, λίγο πριν ενταφιαστεί στο κοιμητήριο Φέαρβιου, δίπλα στον πατέρα της Τζον Ράσελ Χιούστον Τζούνιορ (ο οποίος απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 2003).

«Η 78χρονη Σίσι δεν έχει τα χρήματα να πληρώνει τους φρουρούς εφ' όρου ζωής. Το τσιμέντο πάνω από τον τάφο είναι η μόνη λύση», δήλωσε φίλος της οικογένειας στην εφημερίδα Daily Star και αποκάλυψε ότι ήταν επιθυμία της Γουίτνεϊ Χιούστον να ταφεί μαζί με τα πολύτιμα κοσμήματα (τα οποία φορούσε και σε μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις με την κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα).

Η Σίσι Χιούστον βρίσκεται αυτές τις μέρες σε συναντήσεις με μεγάλους εκδοτικούς οίκους της Νέας Υόρκης προκειμένου να κυκλοφορήσει σύντομα βιβλίο με «όλη την αλήθεια για την περιπετειώδη ζωή» της Γουίτνεϊ, η οποία βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα δωματίου του ξενοδοχείου Beverly Hilton στις 11 Φεβρουαρίου 2012.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ