Το μουστάκι του Ινδού πιλότου έγινε viral – Ολοι σπεύδουν να το αντιγράψουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μουστάκι του Ινδού πιλότου έγινε viral – Ολοι σπεύδουν να το αντιγράψουν [εικόνες]

Ο Ινδός πιλότος που συνελήφθη στο Πακιστάν. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ινδός πιλότος που συνελήφθη στο Πακιστάν όταν το αεροπλάνο του καταρρίφθηκε την περασμένη Τετάρτη, έχει γίνει εν αγνοία του, viral, και δημιούργησε μια νέα μόδα μετά την επιστροφή του στην Ινδία.

Ο διοικητής πτέρυγας Αμπιναντάν Βαρταμάν, έγινε γνωστός μετά την συντριβή του αεροπλάνου του σε πακιστανικό έδαφος και επέστρεψε στην Παρασκευή στην χώρα του σε μια «χειρονομίας ειρήνης» από το γειτονικό Πακιστάν. Εκτός όμως από το καλωσόρισμά του ως «εθνικό ήρωα», ο Βαρταμάρ έχει γίνει viral για το περίεργο μουστάκι του, με άνδρες σε όλη την Ινδία να σπεύδουν να το μιμηθούν.

«Το μουστάκι που θέλει όλη η Ινδία» ανέφερε σε τίτλο της η India Today και περιγράφοντάς το ως «ένα όμορφα σχεδιασμένο με τρόπο που να διασφαλίζει πως ούτε το ακτινοβόλο χαμόγελό του ούτε το περήφανο πρόσωπό του, θα καλύπτονται από αυτό».

Κάποιος μάλιστα, έσπευσε να γράψει στο Twitter: «Θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον πιστολέρο, αλλά έχει και κάποια χαρακτηριστικά του Ουγγρικού πετάλου αλόγου και του μουστακιού της Άγριας Δύσης». Πολλοί άλλοι δήλωσαν σοκαρισμένοι από το μουστάκι του, με κάποιον να γράφει: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το μουστάκι του Ινδού πιλότου».

Aapka #Abhinandan hai.. Proud of you solider !! #AbhinandanLook #AbhinandanMoustache pic.twitter.com/N0XEsUZZVh

Στην χώρα του πάντως, το μουστάκι του είναι τόσο δημοφιλές που έχει πάρει και όνομα. Λέγεται, φυσικά, «Αμπιναντάν», με πολλούς Ινδούς να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους με το ίδιο μουστάκι και να δηλώνουν υπερήφανοι για τον ήρωά τους.

#AbhinandanMyHero #AbhinandanVarthaman #abhinandan moustache style #abhinandanmoustache #abhinandan moustache style #airforcestrike #Soldiers #IndianAirForce #Moustache #passionate pic.twitter.com/eydTUQkXUt

Inspired by #Abhinandan #moustache #Josh pic.twitter.com/9LCk9vzov9

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ