Χανιά: Στους δρόμους οι κάτοικοι μετά τις καταστροφές -Έκκληση για αποκατάσταση των ζημιών - iefimerida.gr

Χανιά: Στους δρόμους οι κάτοικοι μετά τις καταστροφές -Έκκληση για αποκατάσταση των ζημιών

Η διαλυμένη γέφυρα Κερίτη στα Χανιά / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και η βατότητα στο οδικό δίκτυο των Χανίων, που επλήγη βαρύτατα από την πρόσφατη κακοκαιρία, ζητούν κάτοικοι χωριών του Πλατανιά από την Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Οι κάτοικοι των χωριών Αλικιανός, Σκινές, Φουρνές, Κουφός και Βατόλακκος, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

Αντιπροσωπεία των κατοίκων, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη στον οποίον παρέδωσαν ψήφισμα και ζητούν την άμεση και ασφαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας μεταξύ των χωριών της περιοχής, την αποκατάσταση της κυκλοφορίας προς το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, καθώς και την αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη που κατέρρευσε από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων ενημέρωσε την αντιπροσωπεία των κατοίκων για τις ενέργειες που έχουν γίνει, αλλά και για αυτές που δρομολογούνται σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, ενώ αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της αντιπεριφέρειας και την ιεράρχηση των έργων και παρεμβάσεων που απαιτούνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ