Ferrari F8 Tributo με 720 ίππους - iefimerida.gr

Ferrari F8 Tributo με 720 ίππους

Ferrari F8 Tributo με 720 ίππους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To «Maranello» δημιουργεί…και πάλι παρουσιάζοντας την εντυπωσιακή Ferrari F8 Tributo των 720 ίππων, η οποία αντικαθιστά την 488 GTB.

Οι Ιταλοί εφάρμοσαν την παραδοσιακή τους συνταγή και έτσι έχουμε να κάνουμε με ένα κεντρομήχανο αμάξωμα και κίνηση στον πίσω άξονα. Η Ferrari αναφέρει πως η κινητήρια μονάδα είναι το πιο ισχυρό V8 μοτέρ στην ιστορίας της φίρμας, με απόδοση 720 ίππων στις 8.000 σ.α.λ. και ροπή 770 Nm στις 3.250 σ.α.λ. Παράλληλα, οι επεμβάσεις των μηχανικών της Scuderia έχουν σαν αποτέλεσμα την εξάλειψη κάθε υστέρησης στην απόδοση του τούρμπο. Όπως είναι φυσικό, τα παραπάνω νούμερα εκτοξεύουν τις επιδόσεις στο maximum. Το βάρους 1.330 κιλών αμάξωμα έχει 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα, 0-200 σε 7,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 340 χιλιομέτρων.

Η ισχύς είναι αξιοποιήσιμη, χάρη στις προηγμένες λύσεις και εφαρμογές όπως το σύστημα: Ferrari Dynamic Enhancer (FDE +) που μπορεί να ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά στη θέση RACE του manettino. Πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τον έλεγχο της απόδοσης κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η F8 Tributo αποδίδει 50 ίππους περισσότερους από το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, είναι ελαφρύτερη και επωφελείται από τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης κατά 10% σε συνδυασμό με την πιο πρόσφατη έκδοση του Side Slip Angle Control. Σημειώστε, επίσης, πως κάθε στοιχείο του εξωτερικού μέρους έχει μελετηθεί για να βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα στις υψηλές ταχύτητες.

Η καμπίνα διατηρεί την κλασσική, προσανατολισμένη προς τον οδηγό εμφάνιση, χαρακτηριστική των mid-rear berlinettas της Ferrari, αλλά όλα τα στοιχεία του ταμπλό, των πάνελ των θυρών και της οροφής έχουν επανασχεδιαστεί. Η νέα γενιά HMI (Human Machine Interface), περιλαμβάνει τους στρογγυλούς αεραγωγούς εξαερισμού, νέο τιμόνι καθώς και νέα οθόνη αφής 7 ιντσών επιβατών, που ενισχύουν σημαντικά την εμφάνιση του εσωτερικού για τους δύο επιβάτες.

Ferrari F8 Tributo με 720 ίππους | iefimerida.gr 0
Ferrari F8 Tributo με 720 ίππους | iefimerida.gr 1
Ferrari F8 Tributo με 720 ίππους | iefimerida.gr 2
Ferrari F8 Tributo με 720 ίππους | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ferrari F8 Tributo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ