Η Ιωάννα Τούνη με σέξι μικροσκοπικό μπικίνι στα... δυο μέτρα χιόνι στα 3-5 Πηγάδια [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ιωάννα Τούνη με σέξι μικροσκοπικό μπικίνι στα... δυο μέτρα χιόνι στα 3-5 Πηγάδια [εικόνα]

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει για το Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιώαννα Τούνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο My Style Rocks φαίνεται ότι έχει βρει τον τρόπο να προκαλεί και τρελαίνει το Instagram.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks από τη Θεσσαλονίκη, έκανε ένα σχετικά εύκολο στην ιδέα, σχετικά δύσκολο στην υλοποίηση ντύσιμο: Φόρεσε το μαγιό της, apres ski μπότες, έριξε και ένα μπουφάν στους ώμους και βγήκε στο χιόνι, στα 3-5 Πηγάδια.

«Όταν επιτέλους έχει φτάσει η πρώτη μέρα της άνοιξης, αλλά έξω έχει ΨΟΦΟΚΡΥΟ!! ⛄️ Καλό μήνααααα! Κάνε #tag τους κολλητούς για να μπει καλά ο Μάρτης❤️», έγραψε στο Instagram θέλοντας να σχολιάσει με το δικό της τρόπο το απίστευτο κρύο.

Η φωτογράφιση με μαγιό στα χιόνι δεν είναι πάντως μια καινούρια μόδα, ούτε καν εδώ στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε στο εξωτερικό, όπου γνωστά μοντέλα φορούσαν τα μπικίνι τους και έβγαιναν στο χιόνι, όπως η Κένταλ Τζένερ, ενώ φυσικά τη μόδα αντέγραψαν εδώ και πολύ καιρό και πάρα πολλές Ελληνίδες. Μια από αυτές η Μαντώ Γαστεράτου που είχε βγει πρόσφατα με το μαγιό της στο χιόνι.

Στο ίδιο στιλ λοιπόν και η Ιωάννα Τούνη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις 1 Μάρ, 2019 στις 9:48 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ