Τον Ιούλιο ξανάρχεται ο ΕΝΦΙΑ -Από τον Αύγουστο η πληρωμή - iefimerida.gr

Τον Ιούλιο ξανάρχεται ο ΕΝΦΙΑ -Από τον Αύγουστο η πληρωμή

Ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα «μπάνια του λαού» θα έρθει για το 2019 ο ΕΝΦΙΑ. Νωρίτερα από ποτέ θα δουν τη λυπητερή του ΕΝΦΙΑ οι φορολογούμενοι φέτος, καθώς τα εκκαθαριστικά θα τα στείλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τον Ιούλιο, ενώ τον Αύγουστο θα ξεκινήσει η πληρωμή των δόσεων.

Η ΑΑΔΕ εξάλλου αναμένεται να επισπεύσει τη διαδικασίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, η οποία αναμένεται εντός του Μαρτίου και την ολοκλήρωσή τους έως τις 30 Ιουνίου, κάτι που θα επιτρέψει την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στον Ιούλιο έτσι ώστε η πληρωμή του να ξεκινήσει από τον Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται πως ο ΕΝΦΙΑ θα υπολογιστεί με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν σήμερα με τις οποίες υπολογίστηκε και ο ΕΝΦΙΑ του 2018 και όχι αυτές που θα προκύψουν μετά την νέα αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΦΙΑ δόσεις ΕΝΦΙΑ εφορία ΑΑΔΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ