Tι μαρτυρά για την υγεία σου το σημείο του προσώπου που βγάζεις σπυράκια - iefimerida.gr

Tι μαρτυρά για την υγεία σου το σημείο του προσώπου που βγάζεις σπυράκια

Σπυράκια στο μέτωπο/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω της λαμπερής επιδερμίδας.

Είναι η βάση της υγιούς όψης του προσώπου μας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα σπυράκια δεν μπορούν να μην κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει βάσει των πωλήσεων προϊόντων περιποίησης, οι γυναίκες δίνουν ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην περιποίηση του προσώπου τους, επενδύοντας σε ποιοτικά προϊόντα. Τα σπυράκια, όμως, -παρά την εντατική περιποίηση του προσώπου μας- εμφανίζονται σε διάφορα σημεία όπως μάγουλα, πηγούνι, ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο.

Παρ'όλα αυτά, για ποιο λόγο τα σπυράκια κάνουν κάποιες φορές πιο δύσκολη τη ζωή μας; Εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, μάγουλα, πηγούνι, ανάμεσα στα φρύδια, μέτωπο -τα σημεία είναι πολλά. Το πρόσωπό μας είναι σαν ένας «χάρτης». Ανάλογα με το πού εμφανίζεται το σπυράκι μπορεί να μας δείξει τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε σε άλλα μέρη του σώματός μας.

Διαβάστε τι δείχνει για την υγεία το σημείο του προσώπου που βγάζετε σπυράκια, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ