O Πάνος Καμμένος στα μπουζούκια -Τραγούδησε «Παρακαλώ, μη με περνάτε για τρελό» [βίντεο] - iefimerida.gr

O Πάνος Καμμένος στα μπουζούκια -Τραγούδησε «Παρακαλώ, μη με περνάτε για τρελό» [βίντεο]

H στιγμή του... κρεσέντο / Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πρώτο τραπέζι... πίστα, με πανέρια λουλουδιών, φιάλες και... μπόλικο τραγούδι, βρέθηκε -για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα- ο πρώην υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε για τη διασκέδασή του ένα νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι, όπου εμφανίζεται ο Χάρης Γαλανός.

Οπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, την ώρα που η ορχήστρα παίζει το «παρακαλώ, παρακαλώ, μην με περνάτε για τρελό», ο κ. Καμμένος τραγουδά με πάθος τους στίχους, και πετά λουλούδια προς τον... αοιδό.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, αμέσως μετά το διαζύγιο με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος είχε δώσει «σόου» στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης, ενώ λίγες ημέρες αργότερα -μετά την κύρωση του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ- έριξε μια ακόμη... ζεμπεκιά.

Το προηγούμενο ζεϊμπέκικο στον Σταμάτη Γονίδη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ