Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Σούπερ Παπαχρήστου, αργυρό με ατομικό ρεκόρ - iefimerida.gr

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Σούπερ Παπαχρήστου, αργυρό με ατομικό ρεκόρ

H Βούλα Παπαχρήστου/ Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μόνιμη... κάτοικο του βάθρου στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλειστού στίβου έχει εξελιχθεί η Βούλα Παπαχρήστου.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη διοργάνωση που ολοκληρώνεται σήμερα στη Γλασκώβη, ανεβαίνοντας ένα σκαλί ψηλότερα από το Βελιγράδι, όπου πριν από δύο χρόνια είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Παρότι τραυματίστηκε λίγο πριν από το ντεμπούτο της στη σημερινή σεζόν, η Παπαχρήστου δεν επέτρεψε στον τραυματισμό να χαλάσει τα πλάνα της για την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου. Προσγειώθηκε στα 14,50 μ. στον τελικό του τριπλούν, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ σε κλειστό στίβο και πήρε τη δεύτερη θέση, πίσω από την Ανα Πελετέιρο, την Ισπανίδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με άλμα στα 14,73 μέτρα.

Ετσι, η Παπαχρήστου χάρισε στη χώρα μας το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση της Γλασκώβης, μετά το αργυρό του Κώστα Μπανιώτη στο ύψος και το 31ο συνολικά στην ιστορία των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κλειστού στίβου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ