Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Τέταρτος ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ - iefimerida.gr

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Τέταρτος ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατετάγη 4ος στον τελικό του επί κοντώ ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Γλασκώβης.

Ο 20χρονος άλτης στη 2η συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό κλειστού (το 2017 η προηγούμενη), υπερέβη τα 5.65μ στον τελικό του αγωνίσματος κι έμεινε εκτός βάθρου, αν και διεκδίκησε μέχρι το τέλος το πρώτο του μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών σε μεγάλη διοργάνωση.

Ο Κώστας Φιλιππίδης, ο δεύτερος Ελληνας του αγώνα, μετείχε για 6η φορά στη διοργάνωση (2005, 2011, 2013, 2015, 2017, 2019) και πήρε μέρος στην καριέρα του σε ένα ακόμη τελικό σε μεγάλο αγώνα. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα, που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισε ένα προβλήμα τραυματισμού, ξεκίνησε την προσπάθειά του από τα 5.45, ύψος που δεν κατάφερε να υπερβεί.

Νικητής αναδείχθηκε ο Πολωνός Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι με 5.90μ που είναι νέο ατομικό ρεκόρ, με δεύτερο τον συμπατριώτη του Πιότρ Λίσεκ με 5.85μ, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Σουηδός Μέλκερ Σβαρντ Γιάκομπσον με 5.75μ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ