Τι απέγινε ο Σάλι, το πιστό σκυλί του Τζορτζ Μπους που είχε συγκινήσει τους πάντες

Νέα καθήκοντα έχει αναλάβει ο σκύλος του πρώην Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, που είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο, από την αφοσίωσή του στο πρώην αφεντικό του.

Ο Σάλι, έγινε διάσημος ως ο σταθερός σύντροφος του 41ου προέδρου των ΗΠΑ στα τελευταία χρόνια της ζωής του και συγκίνησε τους πάντες όταν είχε γονατίσει μπροστά στο φέρετρο του Τζορτζ Μπους μέχρι να ολοκληρωθεί η τελετή στο Καπιτώλιο.

Το προεδρικό λαμπραντόρ ορκίστηκε στην Τετάρτη να υπηρετήσει στο Εθνικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, στην νέα του εργασία βοηθώντας Αμερικανούς βετεράνους του πολεμικού ναυτικού με αναπηρία.

Στον νέο του ρόλο, τα καθήκοντα του Σάλι είναι να παρέχουν υποστήριξη, άνεση και ευθυμία στους τραυματίες βετεράνους, τις οικογένειες και το προσωπικό των εγκαταστάσεων τους, μειώνοντας έτσι το στρες και αυξάνοντας τα θετικά συναισθήματα, ανέφερε το Ιατρικό Κέντρο.

Sully will go on to spread his love at Walter Reed Hospital. He was a loving companion when my Gampy needed him most. My girls adored him—and wanted a final goodbye... https://t.co/8E9HZL6bxM

«Ο Σάλι θα συνεχίσει να διαδίδει την αγάπη της στο νοσοκομείο Walter Reed. Ήταν ένας αγαπητός σύντροφος όταν ο παππούς μου τον χρειαζόταν περισσότερο» ανέφερε στο Twitter, η εγγονή του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, Τζένα Μπους Χάγκερ.

Το λαμπραντόρ είναι ένα από τα επτά σκυλιά που εργάζονται στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ