Και άλλοι μαϊμού τυφλοί στο Ηράκλειο της Κρήτης - iefimerida.gr

Και άλλοι μαϊμού τυφλοί στο Ηράκλειο της Κρήτης

Και άλλοι μαϊμού τυφλοί στο Ηράκλειο της Κρήτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλες δύο περιπτώσεις πολιτών που έπαιρναν επιδόματα δίχως να τα δικαιούνται, εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο αυτήν την φορά με τις υποθέσεις τους να πηγαίνουν στον εισαγγελέα.

Μετά από ελέγχους που γίνονται στο αρχείο επιδομάτων τυφλότητας του δήμου, βρέθηκαν δύο φάκελοι με παρατυπίες και παραλείψεις όσον αφορά τα πιστοποιητικά εκδόσεως 2008. Με απόφαση της αντιδημάρχου Δέσποινας Συγγελάκη, οι δύο επιδοματούχοι παραπέμφθηκαν για επανεξέταση στο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας, προκειμένου να διαπιστωθεί η ασθένεια/αναπηρία, ενώ ανεστάλη η καταβολή του επιδόματος τυφλότητας. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο η επιβεβαίωση των στοιχείων και του περιεχομένου των ιατρικών πιστοποιητικών.

Ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου ανέφερε, ότι το βιβλίο ασθενών, στα σημεία που αφορούσε τα δύο πιστοποιητικά, ήταν εμφανώς παραποιημένο. Τελικά η αντιδήμαρχος απέστειλε όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα, ζητώντας την διερεύνηση και την απόδοση, τυχόν, ποινικών ευθυνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ