Χανιά: Συνελήφθη 28χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε γυναίκες - iefimerida.gr

Χανιά: Συνελήφθη 28χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε γυναίκες

Περιπολικό/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εξιχνίαση πέντε υποθέσεων που αφορούσαν απόπειρες ληστειών σε βάρος πέντε γυναικών στα Χανιά, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ δράστης είναι 28χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρες ληστείας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 28 χρόνος κατηγορείται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 17 Νοεμβρίου 2018 έως 13 Ιανουαρίου 2019 κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, με απειλή και χρήση σωματικής βίας προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα, από πέντε γυναίκες ηλικίας από 19 έως και 27 ετών, κατά το χρόνο που εκείνες επέστρεφαν στα σπίτια τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ