Χρυσοχοΐδης: «Οι επαναληπτικές εκλογές είναι απευκταίες» - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: «Οι επαναληπτικές εκλογές είναι απευκταίες»

δήλωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αστερισμό της λογικής και όχι του λαϊκισμού κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να κινηθούν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος προέταξε το «εθνικό συμφέρον» πάνω από την «ανευθυνότητα» των κομματικών επιτελείων.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο διεξαγωγής επαναληπτικών εκλογών και τόνισε πως μία τέτοια εξέλιξη είναι απευκταία.

«Αυτό που προέχει για τη χώρα είναι να συνεχίσει να διαθέτει σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση και την επομένη των εκλογών. Προεκλογικά πολλές φορές λέγονται πράγματα που κινούνται στη σφαίρα του λαϊκισμού και της μικροπολιτικής. Μετεκλογικά θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούμε στον αστερισμό της λογικής».

«Αυτό που προέχει για την χώρα είναι να συνεχίσει να διαθέτει σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση και την επομένη των εκλογών. Η σημασία αυτής της παραμέτρου δεν μπορεί να υποεκτιμηθεί. Επιβάλλεται όλοι να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση έχοντας στο μυαλό μας ότι εάν κυριαρχήσει η ανευθυνότητα οι συνέπειες μπορεί να είναι ανυπολόγιστες», συμπλήρωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ