Κόντρα Τσακαλώτου- Σταϊκούρα στο Twitter: Μάλλον οι αγορές φοβήθηκαν τα νταούλια των μαρξιστών - iefimerida.gr

Κόντρα Τσακαλώτου- Σταϊκούρα στο Twitter: Μάλλον οι αγορές φοβήθηκαν τα νταούλια των μαρξιστών

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Χρήστο Σταϊκούρα/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Χρήστος Σταϊκούρας «αντάλλαξαν» πυρά στο Twitter, με αφορμή την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s.

«Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody's αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου», έγραψε στον λογαριασμό του ο υπουργός Οικονομικών.

Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody's αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου.

Ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ του απάντησε μέσω Twitter, με μια ειρωνική ανάρτηση.

«Ο κ. Τσακαλώτος άφησε τους “κύκλους” & έπιασε το Τwitter. Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών “φοβήθηκαν τα νταούλια” των “μαρξιστών”. Επί της ουσίας της κριτικής για υπερφορολόγηση οικονομίας & κοινωνίας, “κιχ”. Προφανώς, η αξιοπιστία δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ & του ίδιου», έγραψε ο κ. Σταϊκούρας.

Ο κ.Τσακαλώτος άφησε τους «κύκλους» & έπιασε το Τwitter.Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών «φοβήθηκαν τα νταούλια» των «μαρξιστών».Επί της ουσίας της κριτικής για υπερφορολόγηση οικονομίας & κοινωνίας, «κιχ».Προφανώς,η αξιοπιστία δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ & του ίδιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ