Θεοδωράκης: Ο Γεωργίτσης ήταν ο δικός μας Τζέιμς Ντιν - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Ο Γεωργίτσης ήταν ο δικός μας Τζέιμς Ντιν

Σταύρος Θεοδωράκης/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συγκινητικά λόγια σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αποχαιρέτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον Φαίδωνα Γεωργίτση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 80 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Ο Γεωργίτσης ήταν ο δικός μας Τζέιμς Ντιν. Μπορεί να μην είχε harley πάρα μόνο μια ταπεινή floreta ήταν όμως ο δικός μας μάγκας. Θα τον θυμόμαστε σε κάθε έρωτα, σε κάθε απογοήτευση, σε κάθε επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας. Τα σέβη μας Άγγελε, Φώτη Τσίπουρα, Μήτσο Μπεζεσθαίνη», έγραψε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Γεωργίτσης ήταν ο δικός μας Τζέιμς Ντιν. Μπορεί να μην είχε harley πάρα μόνο μια ταπεινή floreta ήταν όμως ο δικός μας μάγκας. Θα τον θυμόμαστε σε κάθε έρωτα, σε κάθε απογοήτευση, σε κάθε επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας. Τα σέβη μας Άγγελε, Φώτη Τσίπουρα, Μήτσο Μπεζεσθαίνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ