Χατζηδάκης: «Τα κόμματα δεν είναι μεγάφωνα της κοινωνικής οργής» - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: «Τα κόμματα δεν είναι μεγάφωνα της κοινωνικής οργής»

Ανεξάρτητοι Έλληνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στα λεγόμενα κόμματα διαμαρτυρίας εξαπέλυσε υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης.

«Στις δημοκρατίες ο λαός είναι το αφεντικό και το όποιο αποτέλεσμα θα είναι σεβαστό. Αυτό όμως που πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους μας είναι ότι εκτός από την δικαιολογημένη οργή, υπάρχει και η φρόνηση», τόνισε μιλώντας στο Flash ο κ.Χατζηδάκης και συνέχισε τονίζοντας ότι «το πλοίο το οποίο κλυδωνίζεται, δεν είναι ένα πλοίο που το βλέπουμε στην τηλεόραση. Είναι ένα πλοίο στο οποίο είμαστε όλοι επάνω».

«Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μετά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και έχοντας απέναντί μας ένα ετερόκλητο μέτωπο δημαγωγικών δυνάμεων που αδίστακτα και σήμερα επιμένουν στην λογική του λεφτά υπάρχουν, η μόνη όρθια συγκροτημένη πολιτικά δύναμη είναι η ΝΔ».

Για τους Ανεξάρτητους Ελληνες σημείωσε πως «τα κόμματα δεν δικαιώνουν την ύπαρξή τους με το να γίνουν μεγάφωνα της κοινωνικής οργής. Αυτό μπορεί να το κάνει και ο κάθε πολίτης. Τα κόμματα υπάρχουν για το δια ταύτα. Με μερικούς από τους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ήμασταν μαζί στο Υπουργικό Συμβούλιο του Καραμανλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ