Telegraph: Η Βρετανία θα τηρεί τους κανόνες της ΕΕ στον αγροτικό τομέα μετά το Brexit για τουλάχιστον 9 μήνες - iefimerida.gr

Telegraph: Η Βρετανία θα τηρεί τους κανόνες της ΕΕ στον αγροτικό τομέα μετά το Brexit για τουλάχιστον 9 μήνες

(Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων και την υγεία των ζώων θα τηρήσει η Βρετανία, τουλάχιστον 9 μήνες μετά το Brexit.

Αυτό σύμφωνα με την Telegraph θα γίνει στην περίπτωση μιας αποχώρησης χωρίς συμφωνία, ώστε να προστατευθεί ο βρετανικός αγροτικός τομέας.

Το σχέδιο αυτό του υπουργείου Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από την κυβέρνηση, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν από τη Βρετανία να εξαλείψει τελείως ή τουλάχιστον με περιορίσει σημαντικά τους φραγμούς για την εισαγωγή αμερικανικών αγροτικών προϊόντων μετά το Brexit, ώστε να ενισχυθούν οι πιθανότητες για τη σύναψη μιας διμερούς συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεγάλη Βρετανία Brexit αγροτικός τομέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ